Bemutatkozik a PANNON-FORRÁS KFT.!

A céget 1997-ben két magánszemély – Bózvári József és Márkus Pál – saját tőkével alapította. A cégnévben a „Pannon” szó az alapítók szándéka szerinti jövőbeni működési területre utal, nem titkolt történelmi tartalommal. A tevékenységet a „forrás” utótag jeleníti meg. Megtalálható ebben a szép magyar szóban a vizes szakmára, valamint az informatikára vonatkozó jelentéstartalom. A víznek és a hírnek is a legtisztább, kezdeti fázisa a forrás, s szakszerű kezekben az embereket szolgálhatja mindkettő folyamatos fejlődése.

A cég alaptevékenysége a mérnöki munka, ezen belül a tervezés, műszaki szakértés, mérnök geodézia.

Az eltelt időszakban tervezési, lebonyolítási és mérnöki felügyeleti munkák sorában több, nagy jelentőségű kistérségi beruházást valósítottunk meg. Működési területünk döntően Nógrád megye teljes területe, de Heves és Pest megye településein is dolgozunk.

A célunk a több mint 25 éve működő gazdasági társaság – a mérnöki tevékenységhez szükséges hardverek és szoftverek fejlesztése révén – lehető legmagasabb technológiai szinten való működtetése, az évek során kialakított ügyfélkör megtartása, bővítése.

Az alapítás óta töretlen célunk a hatékonyság növelés és a magas színvonalú mérnöki szolgáltatás megbízható módon történő biztosítása.